آیین آغاز عملیات اجرایی درب ورودی اختصاصی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با حضور دکتر مهدی نژاد نوری، معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، مهندس جمالی نژاد، معاون عمرانی استانداری اصفهان، دکتر همدانی گلشن، رییس دانشگاه صنعتی اصفهان صبح امروز (سه شنبه) برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، دکتر مهدی نژاد نوری در این آیین با بیان اینکه تکیه اصلی اقتصاد مقاومتی بر اقتصاد دانش بنیان و به خصوص شرکت های دانش بنیان است، بیان کرد: تبدیل دانش به محصول با ارزش افزوده بالا، برای پیشرفت کشور بسیار با اهمیت است.
وی افزود: با وجود سرمایه گذاری زیادی که جمهوری اسلامی ایران در خصوص اقتصاد دانش بنیان در سال های اخیر داشته است، اکنون زمان بهره برداری از این سرمایه گذاری ملی است.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان ادامه داد: این قانون که در مجلس تصویب و توسط هیئت دولت ابلاغ شده است بسیار مترقی بوده و به طور حتم تاثیر بسیار خوبی بر فعالیت این شرکت ها خواهد داشت.
وی با بیان اینکه در برنامه پنج ساله توسعه کشور تشکیل 20 هزار شرکت دانش بنیان پیش بینی شده است، گفت: با اشتغال 200 هزار نفر در این شرکت ها، اقتصاد دانش بنیان از یک اقتصاد خرد به یک اقتصاد کلان تبدیل خواهد شد که می تواند نقش به سزایی در پیشرفت کشور ایفا کند.
مهدی نژاد نوری با اشاره به فعالیت های انجام شده در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان عنوان کرد: این شهرک از نظر قدمت و وسعت و تعداد شرکت های دانش بنیان مستقر در کشور پیشگام است.
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی درب ورودی اختصاصی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: در حال حاضر با توجه به وسعت و اهمیت شهرک در کشور و استان اصفهان باید به طور جدی و قوی تر فعالیت خود را گسترش دهد.
معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با بیان اینکه، هویت مستقل شهرک بسیار ضروری است ادامه داد: با ایجاد این درب ورودی اختصاصی، شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به سمت توسعه بیشتر گام بر می دارد و علاوه بر افزایش اعتماد بخش خصوصی برای سرمایه گذاری، حضور فعال تر شرکت های دانش بنیان نیز روز به روز بیشتر خواهد شد.
همچنین معاون عمرانی استانداری اصفهان با بیان اینکه احداث درب مستقل برای شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به این شهرک هویت مستقل و ارزش بیشتری خواهد داد، گفت: باید به راه اندازی شرکتهای دانش بنیان و احداث پارکهای علم و فناوری سرعت بیشتری داده شود.
وی بیان کرد: با توجه به مشکلات زیادی که بسیاری از شهرهای کشور از جمله بحث آلودگی و ترافیک دارند، شهرهای دانش محور می توانند بر بسیاری از این مشکلات غلبه کنند.
تعداد بازدید : ۱۰۶۵ تاریخ: 1391/10/12
پربازدیدترینها
درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.
داوری نهایی جایزه ویژه پویانمایی برگزار شد
در آستانه برگزاری آئین اختتامیه نوزدهمین جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی، داوری نهایی جایزه ویژه پو…